Gunnel Norin 13 nov. – 28 nov 2021

”En kaskad i färg”

GUNNEL NORIN
Född i Jönköping 1944. Bosatt i Kristinehamn

Mitt intresse för form och färg har jag under åren fått utlopp för genom textilt skapande. Numera är min kreativa uttrycksform målning i olja och akryl . Jag önskar att betraktaren skall uppleva glädje, fantasi, humor och harmoni i mina bilder.

UTBILDNING
Min inspiration har jag fått genom kurser för konstprofessor Georg Suttner, konstnärerna Inger Wallertz, Cecilia Darle och Marianne Andersson på Gerlesborskolan samt av Peter Esdaile och Anne Kathrine Werenskiold, Oslo.

https://www.svenskakonstnarer.se/start/plus_artist.php?chr=14&aid=3333

Galleri Kvadraten Marieberg

Vernissage 12.30 – 16.00.

Måndag stängt.

Tis.-sön. 13.00-16.00

Fri entré

Trevliga bilder från Gunnels vernissage foto Sten Elfman

 

admin